2013. március 9., szombat

Girl:IT sorozat 1.rész

Sziasztok! Ma egy sorozatot szeretnék elindítani, ami a Girl:it! Ez egy lányoknak szóló könyvklub.Most a kezdőcsomagot fogom bemutatni!

1. Fashion Tycoon PC játék.
Egy kisváros kis üzlethelységében nyílik az első butikod, ahonnan lehetőséged nyílik egy nagy divatbolthálózattá fejlődni a világ divatközpontjában:Párizsban!


2. Emmy
Emmy Leander Nielsen 13 éves, és az anyukájával él. Édesapja és a bátyja a távoli Koppenhágában laknak egy olyan házban, ami nagyjából úgy néz ki, mint egy betonból készült cipősdoboz, A szülei egy éve váltak el, Emmynek csak mostanra sikerült elfogadnia az új helyzetet...


3. Spotlight sminkszett


Biztosan hallottad már, hogy a szem a lélek tükre! Ennek a trendi sminkszettnek minden egyes szemhéjpúdere segít Neked abban, hogy a szemed is olyan sugárzó legyen, mint az egyéniséged!

4. Egy könyv csak csajoknak
Végre! Hogyan lehet lélegzetelálíltó hajad, menő a körmöd és gyönyörű a a bőröd? Vagy kérdésed lenne a testeddel, a fiúkkal és a szerelemmel kapcsolatban? Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amit a lányok tudni szeretnének...

5. Menő matricák
Ezekkel a matricákkal egyedivé teheted a füzeteidet, tolltartódat, mobilodat – ragaszd fel ahová csak szeretnéd, hogy mindig veled legyenek és ne felejts el párat adni a legjobb barátnőidnek sem!

6. Magazin

Végre egy igazán Neked szóló magazin! Érdekelnek a hírességek, a szépségápolás, a sulival kapcsolatos izgis történetek? Minden hónapban hatvan oldalon elolvashatod azt, amit tudni érdemes. Imádod a legfrissebb híreket, érdekességeket és pletykákat a sztárok világából, de szereted a vicceket, a képregényeket és a kvízjátékokat is? Akkor azt fogod kívánni, hogy bárcsak sose érnél ennek a 60 oldalas magazinnak a végére, amiben igyekszünk helyet szorítani minden fontos csajos témának!

7. Mappa

Ebben a fantasztikus mappában tárolhatod a magazinjaidat vagy akár a sulis cuccaidat is! Remekül mutat a polcodon és garantáltan leszámol az asztalodon lévő kupival. Sőt, soha többé nem kell keresgélned a cuccaidat, ha ebben tartod őket!

8. Pink karóra

Mutasd meg mindenkinek az új menő stílusodat, ezzel a pink karórával. Semmi más dolgod nincs, mint felcsapni a csuklódra és aztán bezsebelni a bókokat! Egyszerű és kényelmes viselet, ideális akár suliba vagy buliba készülsz! Ugye milyen cool?

Remélem tetszett! legközelebb Májusban lesz Girl:it rész! Köszi, hogy megnézted & elolvastad!
Puszi: Panni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése