2014. november 2., vasárnap

Hajápolási rutinom

A tegnapi arcápolási rutin után úgy gondoltam, hogy megmutatom miket használok a hajamra :)
Egy héten kétszer mosok hajat, általában Szerdán és Vasárnap.

Elsőként hajmosás előtt mindig kibontom a hajam. Nem tudom hogy igazából van-e értelme, de már megszoktam :D
A samponom a Baba organikus zöld tea kivonatos samponja, zsíros hajra. Az én hajam exrta zsíros, és ez a sampon nagyon szépen megtisztítja, és napokig frissen tartja. Az illata kellemes, természetes.


Kétszer szoktam átöblíteni ezzel a hajamat, majd ezután a Garnier Fructis Volume balzsamját használom, ami nem igazán passzol a samponhoz, de a legutóbbi samponom párja volt, és mint mindig, a balzsam megmaradt, a sampon elfogyott, szóval most ezt használom :)




Hajmosás után szintén kibontom a hajam, majd megszárítom :)

Szeretnék nektek ajánlani egy elképesztő fésűt, ami nem más mint a Tangle Teezer, Gondolom mindenki hallott már róla, mindenki dícséri, és hát nem hiába. Próbáljátok ki, az Iparfüméria weboldalról olcsón hozzá lehet jutni, én is onnan rendeltem. Nekem a "Blueberry Pop" nevezetű van meg :)

Ennyi lett volna, remélem tetszett!
Sziasztok! :*

2014. november 1., szombat

Bőrápolási rutinom + Ajakápolás

Sziasztok!
Juj, de rég nem blogoltam! Azt gondoltam itt az ideje, hogy kicsit a bloggal is foglalkozzak, úgyhogy szeretnék minden nap 1 bejegyzést írni, valamint majd adventkor csinálok egy karácsonyi blogsorozatot, ami mily meglepő 24 részből fog állni :)
Na de ne szaladjunk ennyire előre, ma megmutatom nektek az arcápolási rutinomat :)

Első lépésben mindig megmosom az arcomat, a Garnier Pure arctisztítóval, majd tonizálok a Garnier essentials szőlős arctonikjával :)






*Miután az arcomat rendesen megtöröltem, és már sehol sem nedves bekenem a Himalaya Herbals Tálpáló bőrápoló krémével, ami aloe vera és Indiai cseresznye tartalmú.


*ezt a lépést csak reggelente alkalmazom, este csak a lemosót és a tonikot használom.


Ha már itt vagyunk, gondoltam elmondom nektek mit használok az ajkaimra. Nemrég megvásároltam a Himalaya herbals kakóvajas ajakápolóját, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A felvitele kicsit nehézkés, a termék kicsit sűrű, de nagyon szépen rendbeteszi az ajkakat már 2-3 használat után.



Ennyi lett volna, remélem tetszett és ne felejtsetek el feliratkozni a blogomra, a feliratkozás gomb oldalt megtalálható :)
Ha van valami kérésetek, hogy milyen terméket próbáljak ki és írjak róla véleményt, vagy akármi más akkor írjátok meg kommentben, vagy az 1dpanni@gmail.com e-mail címemre :)
Szép napot, sziasztok!

2014. július 12., szombat

Pink Panda kívánságlistám

Sziasztok!
Ez az én kis kívánságlistám, ami valószínűleg egyhamar nem teljesül, de azért leírom nektek :D

1. makeup revolution iconic 2 paletta
Mindig is szerettem volna, de valahogy sosem jutottam el addig, hogy meg is vegyem, de majd névnapomra beszerzem a következő termékkel együtt :P









2.Makeup Revolution Ultra Blush pirosító paletta - Sugar and Spice
Óóó igen! Már nagyon régóta vágyok erre, mert most perpillanat egyetlen pirosítóm sincs, így pedig kapnék egyből 8-at :) *_*







3.Sigma Diffused Crease Brush E38 - füstösítő ecset
Hát igen. Gondolom mindenkinek van egy olyan álma, ami sosem fog teljesülni. Nekem ez az. Mindig is szerettem volna egy Sigma vagy Egy Real Techniques ecsetet, de ez vaószínűleg sosem fog bekövetkezni.
Pont erről nincs képem, de valami ilyesmi :D

4.Barry M rúzsceruza - Candyfloss
Nem tudom miért, de amikor ezt megláttam elvarázsolt. Mindenképp be fogom szerezni! :) Természetesen erről sincsen képem, de a színe ettől kicsit sötétebb :D



2014. július 5., szombat

HAUL| F&F, HIMALAYA, GARNIER

Sziasztok!
Tegnap voltam vásárolni, és beszereztem pár dolgot, amiket most meg is mutatok nektek! :)

1. F&F Fehér-kék mintás táska- 3000 ft.
Szerelem volt első látásra. Ahogy megláttam, egyből behajítottam a kocsiba, és nagyon boldog voltam. Elől van egy kis cipzáros zsebe, a nagy részben vagy egy rekesz a telefonnak, meg még egy cipzáros zseb. a nagy bepakolós rész egy mágneses pattental zárul. A teteje át van fűzve egy bőr hatású "madzaggal".













2. Himalaya nourising skin cream aloe verával és földicseresznyével- 500 ft körül
(bocsi a béna képért, jobbat nem találtam :D )
A himalaya herbals-ról mindig is jókat hallottam, és amikor láttam, hogy csak 500 ft körül van az ára, megvettem, gondoltam semmit sem veszíthetek. És nem bántam meg :) Én ezt a krémet arckrémként használom, a textúrája könnyű, picit sűrű. Azonnal beszívódik, és egész nap puha az arcom. Imádom! :)



3. Garnier repare skin testápoló- 1000 ft körül

Még annyira véleményt nem tudok mondani, mert csak a kezemet kentem be vele, de amit abból leszűrtem:
- a textúrája könnyű,  nem nehezíti el a bőrt
- szinte azonnal beszívódik
- a bőr puha és selymes lesz tőle
Kedvenc <3










4. Garnier essentials arctonik szőlő kivonattal- 1000 ft
nem saját kép, a Google a barátod.
Én ezt a Garnier matt blusher arctisztítóval használom, és nekem nagyon bevált. A miteszereim eltűntek, de rendszeresen kell használni különben visszajönnek (micsoda meglepetés! :D)



Ennyi lett volna, remélem tetszett, és a következő posztban találkozunk!
Puszi :*

2014. június 20., péntek

Intense Pour "Francia minőségi" parfüm

Sziasztok! A mai posztba egy eléggé érdekes termékről írok nektek.
A neve : Intense Pour Pink Parfüm

A történet : 

Anyummal elmentünk vásárolni a Tesco-ba, és amikor jöttünk kifelé volt ott egy ilyen stand féleség, és egy csajszi állt ott. Amikor rámnézett tudtam, hogy kész, vége, ez meg fog minket szólítani. Hát meg is tette. Én nem tudom, hogy veszik rá ezeket az embereket, hogy ennyit beszéljenek a semmiről, de nagyon jól csinálják. Ezt az úgynevezett "Francia minőségi" parfümöt árulta. Beszélgetünk kb. 5 perce, amikor megszólal : "Ezt a parfümöt ugyanaz forgalmazza mint a Chanel-t, de ez még új termék.. blablabla". Én elnevettem magam, egyből tudtam hogy itt valami nincs rendben. Eső árként mondott 15.000 ft-ot 3 parfümért, azt nem kértük. Utána 2 parfümöt 6.000 ft-ért, és addig nem hagyott békén, amíg meg nem vettük. Hát tessék, nyertél, megvettük. Maga a parfüm nem olyan rossz, de ebből a pénzből én inkább valami hasznosabbat szerettem volna venni. Már mindegy.


Így néz ki az enyém :
Szép jófogás felirat :DD Nem saját kép, gugliról szedtem.












Magával a parfümmel nincs bajom, az illata nőies, édeskés, de annyira nem fogott meg. 


Ez az anyumé : 
Ezzel sincs bajom, de igazából nem volt rá szükségünk.















A csomagolás eléggé vicces, ahhoz képest, hogy ez egy "minőségi Francia" parfüm. A belsejében egy sima karton tartja a helyén az üvegcsét, és az "intense" felirat kicsit ferdén van az üvegen. :D

Az illata amikor kifújom először olyan, mint a körömlakklemosóé, de kb. fél perc múlva ez az illat átváltozik az eredeti, édeskés illathoz.

Nekem különösebb bajom nincs vele, az illata kellemes, de nagyon utálom, amikor így rám akarnak valamit tukmálni. Gondolom ezt senki sem szereti.

Ennyi lett volna, remélem tetszett. 
puszi :*

Visszatérés

Sziasztok!
Tudom,tudom... eltűntem az utóbbi időben, nagyon sajnálom, de hát nyolcadikos voltam, felvételi, év végi témazárók, ballagás, plusz még a konfirmálásom is.
DE! Itt a nyár, és itthon unatkozok, szóóval amit megérkezik az új kamerám (Nikon coolpix L830), a YouTube csatornámon több videó várható (KATTINTS IDE!), valamint ide a blogra is szebb, jobb minőségű képeket tudok majd készíteni, ami azért több kedvet ad nekem a blogoláshoz :)
Remélem várjátok a posztokat, és nemsokára találkozunk!
Puszi :*


2014. május 24., szombat

KASSA ÉS BUDAPEST HAUL



BUDAPEST:
Claire's ecsetkészélet - 6 db ecsettel

1890 ft-ba került. A púderecsetet próbáltam már, az eléggé jól működött, öt többiről még nem tudok véleményt mondani :)
















KASSA:

Essence- Get BIG! lashes volume boost mascara

Minden Beauty guru ódákat zengett róla, hát gondoltam egye fene, kipróbálom. És tényleg nem hiába dícsérte ennyire mindenki, mert tényleg nagyon jó. Kicsit sok festéket vesz fel, ezért én le szoktam a szája oldalán húzni, de egyébként szép hosszú, különálló szempillákat csinál. Szuper!
Az ára 2, 49 













Essence match 2 cover cream concealer - 10 Natural Beige


2 szín található benne, egy sötétebb és egy világosabb, ezért minden bőrszínhez alkalmas. Szem alatti karikákra nem igazán jó, de bőrhibákra tökéletes :)
Ára : 2, 69 


Shock chewing gum




Gondolom sokatoknak ismerős ez a kis szivatás. Én mindig csak neten láttam, hogy "Like ha ismered", de nem tudtam mi az. Kassán a sétáló utcán egy bazárosnál megláttam, és egyből megvettem. A fél szomszédságot már megszivattam vele, és folytatom is :D
Ára : 2 









New Yorker Füles gyűrű




Már nagyon-nagyon régóta akartam egy ilyet, és amint megláttam (Hasonlóan a "rágóval") azonnal megvettem. Az egyiket odaadtam a barátnőmnek, övé a kutyafül, enyém a macifül/ mickey egér fül :)
Ára : 4. 95 


+1
Ma vettem egy cipőt a Deichmann-ban, és gondoltam ezt is beleteszem :)















Ennyit vettem a két kiruccanás alatt, így is elköltöttem RENGETEG pénzt, de nem baj :D
Ha Kassán jártok, mindenképp menjetek be az Aupakban lévő "Papa Chicken" nevű étterembe. Isteni finom burgereket csinálnak, és néhány eladó tud magyarul is :)








2014. április 20., vasárnap

Húsvéti sminkem

Sziasztok!
Ma a húsvéti sminkemet fogom bemutatni, ami kicsit extrémre sikerült, de ugyanakkor elegáns is. Persze élőben teljesen másképp látszik mint a képen, a képen a tusvonal égig érőnek tűnik, de egyénként nem az :)
Ezeket a termékeket használtam:

Oriflame "Eye liner stylo" filces szemhéjtus, fekete
Wet n Wild rúzs, 511B Nouveau Pink
Essence Lash&Brow szemöldök és szempilla zselé
L'oréal Translucide Lose powder
Avon Super drama szempillaspirál
Avon ColorTrend olajmentes alapozó, Ivory Beige árnyalatban

A szemsmink:
A rúzsom:

Ez egy szem- és szájhangúlyos smink, ami nem bonyolult, mégis jól mutat.
És mégegyszer mondom, a tusvonal nem lett ilyen hosszú, csak a képen látszik olyannak. :)
Remélem tetszett, és KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!


2014. április 18., péntek

Girl:it Spotlight paletta teszt

Sziasztok!
Mint már múltkor megígértem, ma érkezek a Girl:it Spotlight palettájával :)
Ilyen a csomagolása:
Kemény papírból van, egész jól néz ki :)
Ez a látvány tárul elénk ha kinyitjuk:
Felül tippeket látunk, amelyek bemutatják, hogyan kell különböző sminkeket elkészíteni, a világ összes nyelvén (finn, angol, dán, stb.) de magyar az nincs..
Tesztelés: 8 színt találhatunk benne, a felső 4 kicsit  világosabb színek, még az alsók igen csak sötét árnyalatok.
A felső 4 szín:

A Sárga és a rózsaszín eléggé gyenge, de az ezüst és az a bronzos szín nagyon szép csillámos :)
Az alsó 4 szín:
Szép színek, de láttam már erősebbet is.

Összegzés: Hát, nem teljesen vagyok ezzel a palettával megelégedve. A világos színek (sárga és rózsaszín) szinte semmi, a csillogós árnyalatok viszont nagyon szépek. A sötét színek megállják a helyüket, de már mint mondtam nem valami erőteljesek.

Pontozás: 6/10

Remélem tetszett ez a teszt, ha szeretnétek még ilyet írjatok egy kommentet! :)
XOXO

2014. március 29., szombat

Hogyan hallják mások a hangunkat? Most kiderül!

Sziasztok!
A minap találtam egy érdekes videót az interneten, ami bemutatja, hogyan tudjuk megnézni, hogy hallják mások a hangunkat.
Először is szükségünk lesz 2 db magazinra.
Ezeket a magazinokat pedig tedd a füledhez úgy, hogy a magazin gerince legyen a fejed felé. Így :
És most beszélj! :D
Azért hallod másként, mert a ha beszélsz, a hang azonnal elér a füledhez, nincs akadályozva. Így viszont a hang a falakról verődik vissza, és így úgy hallod, mintha más beszélne hozzád.
Remélem tetszett, jó szórakozást!


2014. március 21., péntek

Panni a kémikus :D

Sziasztok! Tegnap (Március 20-án) volt az ún. "körözzük le archimédes-t" Kémia-fizika verseny. és hát én meg a barátaim indultunk ezen a versenyen. Ez egy egyházmegyei verseny volt, azthiszem az egri megyházmegyéé,és a mi iskolánk volt a színhely, így egy kicsit előnyben voltunk, mert hamarabb felértünk a szendvicsekhez :D
 itt van pár kép :)



Éééééés itt az eredmény :3
Igeeen :) Elsők lettünk :) Az Elefántfogrém nevű kísérletet végeztük el, ami hát annyira nem sikerült mint amire számítottam, de a zsűrinek tetszett, és ez számít :)


Finom és karcsúsít? Lehetséges!

Sziasztok! Ma egy olyan italt fogok bemutatni, amely finom, és ráadásul még zsírégető is. Gondolom már páran kitaláltátok: A cirtomos víz!
Na de nem az az ásványvíz, amit megveszel a boltban..Á-Á! Ezt itthon fogjátok elkészíteni, és a hozzávalói minden háztartásban megtalálhatóak. Mivel nemsokára itt a nyár, ezt a receptet megspékeltem egy kis jégkockával :)


összetevők:
-ásványvíz (lehet sima víz is)
- citrom vagy citromlé
- jégkocka

Elkészítés:
Pofon egyszerű. Csak öntesz egy pohárba ásványvizet (vagy vizet) és beletöltesz 1-1,5 evőkanál citromlevet. Én 1,5 evőkanál citromlevet szoktam beletölteni, mert így kicsit savanykásabb lesz, de ha csak egy pici citrom ízt szeretnél bele, akkor 1 kanállal tegyél.
És hogy megkoronázzuk tegyél az italodba 1-2 jégkockát, ha igényes vagy még egy citromkarika is mehet a szélére.

Először furcsának tűnik, de (szerintem) egy nagyon finom ital, ráadásul a citrom miatt c-vitamint is tartalmaz, sőt! A citromnak zsírégető hatása van, ami duplán jó!

A citrom mennyiségét nektek kell kitapasztalni, hogy mennyivel érzitek kellemesnek ezt az italt.
Remélem tetszett, és hogy kipróbáljátok!

2014. március 18., kedd

új tumblr

Tudom-tudom
Ez egy másik tumblr, mert az előző jelszavát (és e-mailját) elfelejtettem, szóval kellett újat csinálni
Mindenképp irakozzatok fel, ha tetszett, amit láttatok. Hogy miért fontos? Mert innen tudom, hogy folytassam-e
Itt a link : http://iloveyaimsorry.tumblr.com/

2014. március 11., kedd

Girl:it csomag- Február

Sziasztok! Ma megérkezett a következő girl:it csomagom, és videó is lesz nemsokára, de ma nincs kedvem videózni, szóval még egyenlőre itt a poszt- saját képekkel!
Egyébként így néz ki a csomag :



















1. Muffindekoráló szett
Nagyon praktikus, és könnyen használható :) 3+1 kicsi dekoráló fej van hozzá, amelyekből az egyik egy egyszerű kupak, hogyha a bele töltött "cuccot" nem azonnal szeretnénk felhasználni. (Ezért írtam 3+1-et :)








2. Macaronsütő lap
Szilikonból van, ami nagyon hajlékony. Összeszen 30 db fél macaront, vagy bármilyen kekszet tudunk készíteni egyszerre.









3. receptkönyv
Nagyon érdekes receptek vannak benne, de néhány elírás van benne amelyek javítását ITT tudjátok megnézni. A formája is nagyon ötletes, szerintem nekem kedvenc lesz :)
















4. Sara Leach: Számíts rám!
Tabitha a legkevésbé sem örül, amikor szülei egy gyalogtúrára küldik az unokatestvéreivel, Ashley-vel és Cedarrel, valamint nagynénjével, Tess-szel. Először is, nem egy nagy túrázó. Továbbá, szinte biztos benne, hogy unokatestvérei gyűlölik őt…











5. Girl:it magazin
A címlapon Taylor Swift látható. Vannak benne tesztek, és a közepén egy nyuszis poszter van, ami iszonyúan cukiii :)
Többet nem tudok mondani mert még nem olvastam el :)














6. (meglepetés) 50 db Muffin papír
Nagyon szép mintájuk van, és persze a Girl:it logó sem hiányozhat róla! :)














Ennyi volt benne, remélem tetszett! Ha tetszett, oszd meg és írj egy kommentet! :)
Puszi :*