2013. július 2., kedd

Masnit a hajba

Nyáron sok olyan esemény van, ahová jól esik kicsípni magadat és egy  érdekes frizurával megjelenni. Ez az elegáns masni tökéletesen megfelel, ha esküvőre vagy hivatalos, de akár egy kerti partin vagy egy szülinapi bulin is megállja a helyét!
A képek és a leírás segítségével akár Te magad is könnyedén elkészítheted, vagy kérheted a legjobb barátnőd segítségét is!hairstyle
1. Kezd azzal, hogy mindkét oldalon leválasztasz egy-egy kis tincset a hajadból. Minél nagyobb a tincseket választasz le , annál nagyobb lesz a masnid.
Fogd össze középen a két tincset egy hajgumival. A lófarok kialakításakor ne húzd ki a hajvégeket, amikor az utolsó alkalommal fordítod rá a gumit. Így egy kis hurkot alakítottál ki (lásd a képen).
2. Az ujjaiddal középen válaszd ketté ezt a hurkot, úgy hogy mindkét oldalt nagyjából ugyanakkora méretű legyen, hiszen ebből alakítod majd ki a masni formát. Egy csipesszel tűzd félre az egyik oldalt és folytasd a másik oldallal a masni kialakítását.
3. Ismét az ujjaid segítségével terítsd szét a hurkot, majd nyomd le az egészet a fejed irányába, hogy ezzel egy kicsit lelapítsd és masnivá formázd. Rögzítsd két hullámcsattal, az egyikkel felülről, a másikkal alulról megtűzve a masnidat.
4. Ismételd meg az előző lépéseket a másik oldalon, amit korábban félretűztél egy csipesszel.
5. Ezzel el is készült a teljes masni forma. A lófarok maradék részét  (a hajvégeket) középen csavard át lazán a gumi felett és rögzítsd őket hullámcsattal.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése