2013. július 2., kedd

Mikroszkópikus méretű "szobrok"

Golden Harley
Egy bizonyos William Wigan, azzal tölti idejét. hogy a tűbe mikroszkóppal látható 'szobrokat' készít.
Kreatív és türelmes művész :)

Szünidőváró csomag (2013/6)

A szünidőváró csomag tartalma részletesen:

 
.
1305_Vámpírnővérek1 1305_RileyDonovan 2
Vámpírnővérek – Egy zabálnivaló barátnő
Egy barátnő kell ide, mégpedig gyorsan, különben
Daka és Silvania útra kelnek, hogy visszatérjenek Erdélybe.
Ott legalább zavartalanul röpködhettek, és éjszaka járhattak iskolába.
Az új németországi otthonuk egészen más, minden sarkon veszély leselkedik rájuk…
Riley Donovan – Szimatot fogva
Az izgalmas nyomozás folytatódik…
Riley-t egy sebesült kutya váratlan felbukkanása zavarja meg a Dan nagyapa múltját illető igazság felderítésében.
Vajon hogyan sérült meg az okos kiskutya?
Miért állítja ennyi ember magáról, hogy ő a kutya gazdája?

 T-Shirt-1305 Nail-sticker
 

GIRL:IT póló
Ez a divatos, kényelmes, finom puha anyagú póló kizárólag nektek,
GIRL:IT-klubtagoknak készült. Felveheted farmerhoz,
de egy csinosabb szoknyával is jól kombinálható darab.
Körömmatricák
Valami különlegeset szeretnél viselni, de csak kevés idő
áll a rendelkezésedre, hogy elkészítsd?
Akkor próbáld ki ezeket a csodás körömmatricákat!
Könnyen kezelhető, nem igényel kézügyességet,
a látvány azonban magáért beszél…:)
….….
A Meglepetés: Mobiltartó töltéshez

1305mag_final
GIRL:IT magazin
A GIRL:IT magazin június számában benne lesz minden, amit Austin Mahone-ról tudni lehet és érdemes.
Érdekes cikkek, sztárhírek, szépség és divattippek, tesztek, receptek, horoszkóp, képregény stb.
Poszteren pedig a Little Mix, Mila Kunis és Austin Butler.

Sáfrányos sajttorta


SafranyossajttortaAmire szükséged lesz:
  • 3 dl tejszín
  • 3 tojás
  • 0,75 dl cukor
  • 300 g krémsajt
  • 1 tasak sáfrány (0,5 g)

Alaptészta:
  • 200 g teljes kiőrlésű édes keksz
  • 200 g margarin vagy vaj

Így készítsd el:
• Daráld le vagy törd össze a kekszet, és dolgozd össze a megolvasztott vajjal.
• Simítsd bele a tésztát egy (lehetőleg kapcsos) sütőpapírral bélelt tortaforma aljába.
• Végy elő három tálat. Válaszd szét a tojásokat, a fehérjét tedd az első tálba, a tojások sárgáját pedig a másodikba.

1-es tál:
Kezdd el felverni a tojásfehérjét elektromos habverő segítségével először alacsony, majd később magasabb fokozaton. A hab akkor van kész, ha fejjel lefelé fordítva a tálat annak tartalma nem folyik ki. Ekkor add hozzá a cukrot, és alacsony fokozaton keverd bele a habba.
2-es tál:
Keverd össze a tojások sárgáját a krémsajttal, majd jól dolgozd össze őket, hogy szép sima és csomómentes tésztát kapj.
3-as tál:
A tejszínt verd kemény habbá a habverő segítségével, de megcsinálhatod kézzel is. Ezután finoman keverd el benne a sáfrányt.

• Ha elkészültél, akkor a 2-es tál tartalmát óvatosan öntsd át a 3-as tálba, és dolgozd őket össze, majd keverd még hozza az 1-es tál tartalmát is. A kész krémet egyengesd el szépen a keksszel bélelt tortaformába. Takard le folpakkal, és tedd egy egész éjszakára a hűtőbe, hogy alaposan megdermedjen, és másnap már kezdődhet is a kóstolgatás.

Nyakláncból hajpánt


NecklaceHeadband05
Újabb “gyöngyszem” a Crème de la Craft oldaláról. Nincs is másra szükséged, csak egy egyszerű hajgumira, majd kérd kölcsön apukád egy kisebb méretű fogóját, és pár perc alatt mutatós hajdíszt varázsolhatsz a kedvenc nyakláncodból. Vastagabb vagy vékonyabb láncot is átalakíthatsz, sőt, több láncot összekombinálva is készíthetsz magadnak hajpántot. A legjobb, hogy mindössze egy apró átalakításról van szó, ezért bármikor hordhatod ismét a nyakadban is, ha éppen ahhoz tartja kedved.
NecklaceHeadband03

Amire szükséged lesz:
  • nyaklánc vagy láncok (kb. 18 cm hosszú)
  • hajgumi
  • fogó
NecklaceHeadband02
Így készítsd el:
1. Fogó segítségével bontsd ki a lánc végén lévő kis karikát a képen látható módon. Ha a láncodon esetleg nem lenne ilyen karika vagy egyszerűen nem lehet kinyitni, akkor a szerelj rá egyet. Hobbiboltokban szerelőkarika néven többféle színben is kapható (arany, ezüst, bronz stb.)
2. Helyezd a hajgumit a gyűrűbe, majd a fogó segítségével zárd vissza. Ha nem záródna szorosan, akkor a fogóval erősen szorítsd rá a gumira, hogy a hajgumi véletlenül se csúszhasson ki.
3. Akaszd be a hajgumit a nyaklánc másik végén lévő delfinkapocsba.
4. Ha tökéletesen illeszkedik a fejedre, akkor készen is vagy. Ha viszont túl kicsi vagy túl nagy lenne, akkor válassz egy megfelelőbb méretű hajgumit a lánc két végének összekötésére.
NecklaceHeadband04
Sok sikert és jó szórakozást! :)

Júlisi girl:it csomag

Sziasztok!
Mivel láttam, hogy nagy sikere volt a girl:it csomag posztnak, most bemutatom a Júliusi csomagot


Sulinapló
1306_SulinaploIgaz, hogy júliusban még javában tart a nyári szünet, de mi már akkor elküldjük neked a 2013/2014-es sulinaplódat, hogy legyen időd áttanulmányozni, és kitölteni a saját, illetve a barátaid adataival, rajzaival. Több mint egy egyszerű naptár! Találhatsz benne horoszkópot, havi értékelést, izgalmas teszteket és 
sok más érdekességet.










Védett vizeken

1306_Vedett vizeken 400x400Maya minden nap kilopódzik kajakkal a közeli Riley-öbölbe, hogy megnézze az ott élő tengerividra-családot. Eltökélte, hogy megvédi a vidrákat, még akkor is, ha egész életében oda kell járnia. Egy reggel azonban észreveszi, hogy valaki kémkedik utána. Ki az, és mit akarhat tőle?











GIRL:IT magazin
1306_MagazinA GIRL:IT magazin következő számába igyekszünk még több érdekességet belesűríteni, megspékelve nyári tippekkel és ötletekkel, hogy legyen majd bőven olvasnivalód a strandon, nyaralás közben vagy épp a szobádban hűsölve.













Stílusos pénztárca
1306_silikon-portmoneeHa szereted a különleges dolgokat, akkor ezt a puha tapintású szilikon pénztárcát imádni fogod! Szuper aranyos, trendi darab, pattintós zárral, praktikus társ a mindennapokban!


Irattartó
1306_PasscoverEz a ragyogó, aranyszínű útlevél- és irattartó tok megvédi a fontos irataidat a gyűrődéstől és a szennyeződésektől, ráadásul pompásan mutat majd a kezedben. Egyedi dizájn, kizárólag a GIRL:IT-klubtagok számára készült!











A meglepetés: Sampontartó flakon
Töltsétek meg a palackot a kedvenc tusfürdőtökkel, samponotokkal (de mehet bele természetesen folyékony szappan is), így nem kell az egész flakont magatokkal vinnetek, ha strandra mentek vagy elutaztok. Kicsi, könnyű és praktikus... 





















Remélem tetszettek,és ha még szeretnétek látni Girl:it-es posztokat, osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy mégtöbb emberhez eljusson :)

Masnit a hajba

Nyáron sok olyan esemény van, ahová jól esik kicsípni magadat és egy  érdekes frizurával megjelenni. Ez az elegáns masni tökéletesen megfelel, ha esküvőre vagy hivatalos, de akár egy kerti partin vagy egy szülinapi bulin is megállja a helyét!
A képek és a leírás segítségével akár Te magad is könnyedén elkészítheted, vagy kérheted a legjobb barátnőd segítségét is!hairstyle
1. Kezd azzal, hogy mindkét oldalon leválasztasz egy-egy kis tincset a hajadból. Minél nagyobb a tincseket választasz le , annál nagyobb lesz a masnid.
Fogd össze középen a két tincset egy hajgumival. A lófarok kialakításakor ne húzd ki a hajvégeket, amikor az utolsó alkalommal fordítod rá a gumit. Így egy kis hurkot alakítottál ki (lásd a képen).
2. Az ujjaiddal középen válaszd ketté ezt a hurkot, úgy hogy mindkét oldalt nagyjából ugyanakkora méretű legyen, hiszen ebből alakítod majd ki a masni formát. Egy csipesszel tűzd félre az egyik oldalt és folytasd a másik oldallal a masni kialakítását.
3. Ismét az ujjaid segítségével terítsd szét a hurkot, majd nyomd le az egészet a fejed irányába, hogy ezzel egy kicsit lelapítsd és masnivá formázd. Rögzítsd két hullámcsattal, az egyikkel felülről, a másikkal alulról megtűzve a masnidat.
4. Ismételd meg az előző lépéseket a másik oldalon, amit korábban félretűztél egy csipesszel.
5. Ezzel el is készült a teljes masni forma. A lófarok maradék részét  (a hajvégeket) középen csavard át lazán a gumi felett és rögzítsd őket hullámcsattal.