2014. február 5., szerda

Elérhetőségek

Sziasztoook! :D
Ma leírom, hol tudtok megtalálni :3
Facebook: www.facebook.com/panni.rawr
instagram: pannichan
twitter: twitter.com/PanniMeow
YouTube : youtube.com/pannicsatornaja
Ennyi, ami fontos :D


2014. február 4., kedd

Jó dolgok 2014

Sziasztok!
Még január elején készítettem, egy befőttesüveget, amely a 'Jó dolgok amik történtek velem 2014-ben' nevet viseli. Ez nem nagy dolog, csak amikor valami jó történik, azt a jó dolgot leírod egy cetlire dátummal, és majd 2015 Január 1-én megnézed, és visszaemlékezel. Én ezt Gabifrizurai videójában láttam, de nagyon megtetszett, úgyhogy én is elkészítettem. Ha gondoljátok, ti is készítsétek el! :)

Oriflame teafás pattanás elleni stift

Sziasztok! A mai nap a mini haul után egy kis termékbamutató következik :) (NEM SZPONZORÁLT)

Ez a stift így néz ki:
Eléggé drága, 1600 forint, de most volt egy akció, és egyből lecsaptam rá ;). Az egyik fele maga ez a teafás zöld cucc, a másik pedig korrektor, ami nagyon jól fed, szóval duplán jó :)
Én este szoktam feltenni, hogy senkit ne ijesszek meg a látvánnyal :D
Használata:
Igazából egyszerű mint az 1x1 (mert az 8), csak egy kicsit vigyél fel a pattanás tetejére, és 1-2 nap alatt elkezdi a pattanást eltüntetni. Nekem (mivel most nincs pattanásom) eddig nem bizonyított, de régebben volt egy ilyesmi az is szerintem oriflame volt, és az nagyon jó volt, és anyának segített, bár szerintem ez bőrtípusfüggő
Az illata kellemes, és szerintem megéri az árát. :)


Ennyit tudok róla egyenlőre mondani, ha tetszett akkor oszd meg, kommentelj, és ha lesz rá igény még csinálok ilyesmiket! :)
XOXO

Mini Haul :)

Sziasztok! Ma vettem pár dolgot (Konkrétan 3-at), és azokat fogom bemutatni :)

1. Terepszínű nadrág
Eléggé lenge, úgyhogy bőven elfér alá egy harisnya, de egyébként nagyon kényelmes, és az oldalán vannak kövek is, és a dereka gumis
TIPP: Ha ilyesmi kövekkel díszített nadrágot mosol, fordítsd ki, és tovább rajta lesznek a gyöngyök :) Azt nem mondom hogy örökké, mert Made In China, de azért tovább tart :) 2700 ft volt


2. Farmer szerű nadrág
Ilyen nadrágom már van, de a két lába között kilyukadt.(Naaa nem azért te kis huncut már mire gondoltál ?! :D)
Elég vastag, és nagyon kényelmes, szintén gumis derekú. Hát igen, én szeretem a gumis derekú nadrágot, mert a 'hab' testemre igazából csak ez jó.. :)
Elől van két műzsebe, ami igazából csak egy sor rávarrva, de a fenekén van 2 igazi zseb. 2400 ft volt.




3. Kicsi fültágító
Ahw*-*..
Már régóta szerettem volna ilyet, de mindig csak ilyen nagyot láttam, és hát először inkább egy kicsi kéne. (bár nem akarom tovább tágítani)
Nagyon szép kék színe van, és kb. 1 óráig még sajgatott mikor betettem, de mostmár (2 óra múlva) már fordítottam rajta egyet. Kicsit fáj, de az eredményért megéri :) 300 ft volt :)







Ennyi lett volna, remélem tetszik, és nemsokára jön egy oriflame haul is. :)
XOXO