2013. augusztus 22., csütörtök

Girl:it csomag-Július

1307_AmyÉéés...*dobpergés*... megérkezett a Júliusi Girl:it csomag részletes tartalma!

1.Sweet Dreams – Amy
Amy nem várja túl nagy lelkesedéssel családja franciaországi nyári vakációját, amit a semmi közepén, egy kempingtáborban fognak eltölteni, miközben kisöccsét is bébiszittelnie kell. Csakhogy az események nem várt, kellemes fordulatot vesznek egy titokzatos, sötét hajú francia fiú felbukkanásával. De hogyan hívja fel magára hősnőnk a srác figyelmét – különösen úgy, hogy egy másik lány is őrá hajt?








1307_Sminkben a focipalyan
2.Lil Chase: Sminkben a focipályán
Gwynnie mindent tud a fiúkról, velük focizik, amióta járni tud, és a legtöbb lánnyal ellentétben otthonosan mozog a társaságukban. Hirtelen azonban minden megváltozik, amikor új fiú érkezik a suliba. Gwynnie szinte azonnal összebarátkozik vele, de többre vágyik szimpla barátságnál. És a cél érdekében még azzal is megpróbálkozik, hogy levetkőzze fiús stílusát…










1307_Magazin
3.GIRL:IT magazin
Ne felejtsd majd ki a strandtáskádból a GIRL:IT magazin következő számát sem, melyben újabb fiatal tehetségeket mutatunk be a világ minden tájáról, készülünk újabb tippekkel a nyári szünetre, de lesznek nagyszerű receptek, teljesen új pályázat, poszteren pedig Justin Timberlake, a The Script és Demi Lovato.











4.Csajos strandtáska
strandtáska
Vidd magaddal mindenhová ezt a szuper jó strandtáskát, mely garantáltan elválaszthatatlan társad lesz a nyáron! Stranduláshoz, utazáshoz, nyaraláshoz egyaránt tökéletes választás.








hajkreta
5.Pink HAJKRÉTA
Szuper egyszerűen varázsolhatsz magadnak vele trendi pink tincseket vagy menő ombre frizurát. Ha pedig meguntad, akkor egyszerűen csak mosd ki a hajadból.









6.Meglepetés: 3 hajpánt (Sajnálom, nincs képem :()

Hát, Ennyi lett volna a Júliusi Girl:it csomag, remélem tetszett! Következő csomag: 'SULI CSOMAG'
Panni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése