2014. november 2., vasárnap

Hajápolási rutinom

A tegnapi arcápolási rutin után úgy gondoltam, hogy megmutatom miket használok a hajamra :)
Egy héten kétszer mosok hajat, általában Szerdán és Vasárnap.

Elsőként hajmosás előtt mindig kibontom a hajam. Nem tudom hogy igazából van-e értelme, de már megszoktam :D
A samponom a Baba organikus zöld tea kivonatos samponja, zsíros hajra. Az én hajam exrta zsíros, és ez a sampon nagyon szépen megtisztítja, és napokig frissen tartja. Az illata kellemes, természetes.


Kétszer szoktam átöblíteni ezzel a hajamat, majd ezután a Garnier Fructis Volume balzsamját használom, ami nem igazán passzol a samponhoz, de a legutóbbi samponom párja volt, és mint mindig, a balzsam megmaradt, a sampon elfogyott, szóval most ezt használom :)




Hajmosás után szintén kibontom a hajam, majd megszárítom :)

Szeretnék nektek ajánlani egy elképesztő fésűt, ami nem más mint a Tangle Teezer, Gondolom mindenki hallott már róla, mindenki dícséri, és hát nem hiába. Próbáljátok ki, az Iparfüméria weboldalról olcsón hozzá lehet jutni, én is onnan rendeltem. Nekem a "Blueberry Pop" nevezetű van meg :)

Ennyi lett volna, remélem tetszett!
Sziasztok! :*

2014. november 1., szombat

Bőrápolási rutinom + Ajakápolás

Sziasztok!
Juj, de rég nem blogoltam! Azt gondoltam itt az ideje, hogy kicsit a bloggal is foglalkozzak, úgyhogy szeretnék minden nap 1 bejegyzést írni, valamint majd adventkor csinálok egy karácsonyi blogsorozatot, ami mily meglepő 24 részből fog állni :)
Na de ne szaladjunk ennyire előre, ma megmutatom nektek az arcápolási rutinomat :)

Első lépésben mindig megmosom az arcomat, a Garnier Pure arctisztítóval, majd tonizálok a Garnier essentials szőlős arctonikjával :)






*Miután az arcomat rendesen megtöröltem, és már sehol sem nedves bekenem a Himalaya Herbals Tálpáló bőrápoló krémével, ami aloe vera és Indiai cseresznye tartalmú.


*ezt a lépést csak reggelente alkalmazom, este csak a lemosót és a tonikot használom.


Ha már itt vagyunk, gondoltam elmondom nektek mit használok az ajkaimra. Nemrég megvásároltam a Himalaya herbals kakóvajas ajakápolóját, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A felvitele kicsit nehézkés, a termék kicsit sűrű, de nagyon szépen rendbeteszi az ajkakat már 2-3 használat után.



Ennyi lett volna, remélem tetszett és ne felejtsetek el feliratkozni a blogomra, a feliratkozás gomb oldalt megtalálható :)
Ha van valami kérésetek, hogy milyen terméket próbáljak ki és írjak róla véleményt, vagy akármi más akkor írjátok meg kommentben, vagy az 1dpanni@gmail.com e-mail címemre :)
Szép napot, sziasztok!