2014. június 20., péntek

Intense Pour "Francia minőségi" parfüm

Sziasztok! A mai posztba egy eléggé érdekes termékről írok nektek.
A neve : Intense Pour Pink Parfüm

A történet : 

Anyummal elmentünk vásárolni a Tesco-ba, és amikor jöttünk kifelé volt ott egy ilyen stand féleség, és egy csajszi állt ott. Amikor rámnézett tudtam, hogy kész, vége, ez meg fog minket szólítani. Hát meg is tette. Én nem tudom, hogy veszik rá ezeket az embereket, hogy ennyit beszéljenek a semmiről, de nagyon jól csinálják. Ezt az úgynevezett "Francia minőségi" parfümöt árulta. Beszélgetünk kb. 5 perce, amikor megszólal : "Ezt a parfümöt ugyanaz forgalmazza mint a Chanel-t, de ez még új termék.. blablabla". Én elnevettem magam, egyből tudtam hogy itt valami nincs rendben. Eső árként mondott 15.000 ft-ot 3 parfümért, azt nem kértük. Utána 2 parfümöt 6.000 ft-ért, és addig nem hagyott békén, amíg meg nem vettük. Hát tessék, nyertél, megvettük. Maga a parfüm nem olyan rossz, de ebből a pénzből én inkább valami hasznosabbat szerettem volna venni. Már mindegy.


Így néz ki az enyém :
Szép jófogás felirat :DD Nem saját kép, gugliról szedtem.












Magával a parfümmel nincs bajom, az illata nőies, édeskés, de annyira nem fogott meg. 


Ez az anyumé : 
Ezzel sincs bajom, de igazából nem volt rá szükségünk.















A csomagolás eléggé vicces, ahhoz képest, hogy ez egy "minőségi Francia" parfüm. A belsejében egy sima karton tartja a helyén az üvegcsét, és az "intense" felirat kicsit ferdén van az üvegen. :D

Az illata amikor kifújom először olyan, mint a körömlakklemosóé, de kb. fél perc múlva ez az illat átváltozik az eredeti, édeskés illathoz.

Nekem különösebb bajom nincs vele, az illata kellemes, de nagyon utálom, amikor így rám akarnak valamit tukmálni. Gondolom ezt senki sem szereti.

Ennyi lett volna, remélem tetszett. 
puszi :*

Visszatérés

Sziasztok!
Tudom,tudom... eltűntem az utóbbi időben, nagyon sajnálom, de hát nyolcadikos voltam, felvételi, év végi témazárók, ballagás, plusz még a konfirmálásom is.
DE! Itt a nyár, és itthon unatkozok, szóóval amit megérkezik az új kamerám (Nikon coolpix L830), a YouTube csatornámon több videó várható (KATTINTS IDE!), valamint ide a blogra is szebb, jobb minőségű képeket tudok majd készíteni, ami azért több kedvet ad nekem a blogoláshoz :)
Remélem várjátok a posztokat, és nemsokára találkozunk!
Puszi :*